Herkezden paylasimlar bekliyoruz.

Bir Selam Vermezmisiniz...!!!

Herkezden paylasimlar bekliyoruz.

Mesajgönderen VarBiraz » 23 Oca 2010, 21:55

Selamlar

Arkadaslar dikkatimi cektide üc bes kisi haricinde paylasimda bulunan arkadas yok.Bakıyorum insanlarin mesajlarina benimkinin 10 kati ama paylasima gelince bi konu acmisligi yok (album ariyorum harici :d) yani bu kadarda sömürücü olmayalım.Sizlerden albüm istemiyoruz ne olursa olsun sitemizin formatina uygun ne olursa olsun paylasin.

Bu mesajim dikkate alinmaz ise sitemizden cok kisi uzaklastirilacaktir.

Saygilarimda VarBiraz

Alemin krali VarBiraz.CoM
Etikete gerek yok,Eskiler tanir bizi.
VarBiraz
Site Admin
Site Admin

Re: Herkezden paylasimlar bekliyoruz.

Mesajgönderen Sivasli_14 » 25 Oca 2010, 19:04

Kardaş Çok Güzel Yere Parmak Bamışın.Bizim Türk Milletinin Geneli İtibari İle Paylaşmak Pek Hoşuna Gitmiyo Veya Verilen Özen Umrumda Değil.Sadece İstediğini Alsın Gerisini Önemli Değil.Biz O Kadar Zamanımızı Harcayip Albüm,Film,Prog Vs. Yukluyoruz Adam Cvp Yazmaya Eriniyo Ne Yaparsın Diyecek Bir Söz Bulamıyorum.

Ama Site Tuttugu Zaman Müzik,Film,Prog Gibi İllegal Şeyleri Kaldıracağım..
Toprağımızın Üstünde Şerefsiz Yaşamaktansa,Toprağın Altında Yatmayı Şeref Sayarız...

ÖzKaN

Resim

Www.VarBiraz.Net
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin

Günlük: Günlüğü Görüntüle (3)

Mesajgönderen ziya koca » 27 Oca 2010, 18:47

Teşekkürler...
ziya koca
Banlı Üye
Banlı Üye

Mesajgönderen aslion » 30 Oca 2010, 16:28

:D :D :lol: :mrgreen: teşekkürler çok sağol
aslion

Mesajgönderen aslion » 30 Oca 2010, 16:37

:P sivaslı 14de katılmıyorum herkesi aynı pencereden bakıyor ben birşeyin linkine bakmadanda teşekkür yazıyorum sitenin sahibine tekrar teşekkür eder hayatında mutlu olması dileyile,yolunda devam et 8-)
aslion

Mesajgönderen Sivasli_14 » 30 Oca 2010, 16:40

Banlanırsın Ozaman Burasi Benım Sitem :D
Toprağımızın Üstünde Şerefsiz Yaşamaktansa,Toprağın Altında Yatmayı Şeref Sayarız...

ÖzKaN

Resim

Www.VarBiraz.Net
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin

Mesajgönderen Akdeniz211 » 31 Oca 2010, 00:06

Sevgili kardesim en kisa zamanda bende sizlerle elimde bulunan albümleri mp3 formatina cevirdikden sonra paylasmak istiyorum gercekten güzel albumler var saygilar hepinize
Akdeniz211

Mesajgönderen VarBiraz » 01 Şub 2010, 19:26

Akdeniz211 yazdı:Sevgili kardesim en kisa zamanda bende sizlerle elimde bulunan albümleri mp3 formatina cevirdikden sonra paylasmak istiyorum gercekten güzel albumler var saygilar hepinize

Heyecanla bekliyoruz.Bazi insanlar gibi yuklemeye zaman yok demiyorsunuz.Tesekkurler.
Etikete gerek yok,Eskiler tanir bizi.
VarBiraz
Site Admin
Site Admin

Mesajgönderen XézaL » 02 Şub 2010, 01:13

Özkan Kardesim az cok biLir beni.. 150 GB a varan upLoad um var su an Rapidshare'de. PayLasmak söz konusu biLe oLamaz, cekindigim tek nokta, SizLerin bir cogu kendi ripLeyip sunuyor aLbumLeri KasetLeri.. Benim Arsivim tamamiyLa sanaLdir.. Yani yiLLar icerisinde biriktirdigim 1,5 TB Lik bir Arsiv var.. Sizin yaninizda ben bunLari sunmaya cekiniyorum, cunku sizin verdiginiz emek karsiLiginda benim sadece " upLoadLarim " terbiyesizLik oLur düsüncesiyLe payLasmaya cekiniyorum. KaLdiki cogu upLoad etmis oLdugum ALbumLer zaten mevcut..

Bana bir öneride buLunun bende bir sekiLde yardimci oLayim (:
XézaL

Mesajgönderen yörük70 » 02 Şub 2010, 17:26

güzel kardeşim cok güzel bir konuya deyinmişsin bazen kendimi sizinde söylediginiz gibi sömürücü gibi görebilirsin ama asla öyle degilim,ben diliyorumki elimde bulunan 100 lerce albümü sizlerle paylaşayım ama bu nasıl yapılır bilmiyorum bu konuda sizlerin yardımlarını bekliyorum. Saygılar.
yörük70
Banlı Üye
Banlı Üye

Mesajgönderen Sivasli_14 » 02 Şub 2010, 21:01

XézaL yazdı:Özkan Kardesim az cok biLir beni.. 150 GB a varan upLoad um var su an Rapidshare'de. PayLasmak söz konusu biLe oLamaz, cekindigim tek nokta, SizLerin bir cogu kendi ripLeyip sunuyor aLbumLeri KasetLeri.. Benim Arsivim tamamiyLa sanaLdir.. Yani yiLLar icerisinde biriktirdigim 1,5 TB Lik bir Arsiv var.. Sizin yaninizda ben bunLari sunmaya cekiniyorum, cunku sizin verdiginiz emek karsiLiginda benim sadece " upLoadLarim " terbiyesizLik oLur düsüncesiyLe payLasmaya cekiniyorum. KaLdiki cogu upLoad etmis oLdugum ALbumLer zaten mevcut..

Bana bir öneride buLunun bende bir sekiLde yardimci oLayim (:

Ablam Sitede Bulunmayan Albümlerden Sitemize Sunabilirsin.Bunda Hic Bir Terbiyesizlik Olamaz Varını Veren Rezil Olmazmış Misali.

yörük70 yazdı:güzel kardeşim cok güzel bir konuya deyinmişsin bazen kendimi sizinde söylediginiz gibi sömürücü gibi görebilirsin ama asla öyle degilim,ben diliyorumki elimde bulunan 100 lerce albümü sizlerle paylaşayım ama bu nasıl yapılır bilmiyorum bu konuda sizlerin yardımlarını bekliyorum. Saygılar.

Abim Sana Gelince Her Zaman Söylüyorum Nette Olmamasi Veya Kaset Rip Olmasi Sart Degil Sitemizde Olmasin Yeter.

Yuklemeyi Bilmiyorsan dosya-upload-rapid-uyelik-dosya-indirme-t393.html Bir Göz'at Derim Burda Senin İlacın Olacak.

ÖzKaN

Resim

Www.VarBiraz.Net
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin

Mesajgönderen Sivasli_14 » 02 Şub 2010, 21:03

Oda Olmadi

http://www.hotfile.com/
http://www.rapidshare.de

Upload Edebilirsiniz İllaki Rapidshare.com Olmasi Sart Degil.(Önerilen Rapidshare.com)

ÖzKaN

Resim

Www.VarBiraz.Net
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin

Mesajgönderen Akdeniz211 » 06 Şub 2010, 02:52

Ilk albümü bügün sitenize ekledim basda eklemek icin problem yasidim ama basitmis mümkün oldugunca hergün formatlamis oldugum albumleri sizlere sunmaya calisacagim saygilar hepinize kolay gelsin
Akdeniz211

Mesajgönderen Sivasli_14 » 06 Şub 2010, 18:44

Akdeniz211 yazdı:Ilk albümü bügün sitenize ekledim basda eklemek icin problem yasidim ama basitmis mümkün oldugunca hergün formatlamis oldugum albumleri sizlere sunmaya calisacagim saygilar hepinize kolay gelsin

Teşekkür İlginiz İçin.Paylaşmak Güzeldir.

ÖzKaN

Resim

Www.VarBiraz.Net
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin

Mesajgönderen yörük70 » 09 Şub 2010, 20:04

sivasli kardeş gösrermiş oldugun şekli harfiyen uyguldım ama yine olmadı nerde hata yapmış olabilirim inanki sizlerle okadar albüm paylaşmak istiyorumki ama bir türlü beceremiyorum yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler..saygılarımla
yörük70
Banlı Üye
Banlı Üye

Mesajgönderen Akdeniz211 » 10 Şub 2010, 22:46

Sevgili sivasli kardesim ,her türlü müzigi payalabilirmiyiz diger kardeslerimizle, yoksa diger müzik dalarinda her hangi bir sinirlama varmi ? inaninki okadar güzel albümler varki sadece türkce degil .hintce,arabca. yunanca. tabiki sinirsiz türkce ,yabanci,,vsss saygilar böyle bir paylasimda bulundugunuz..bulundugumuz.. icin hepinize saygilar hersey gönlünüzce olsun tekrar görüsmek üzere..KANKALAR...
Akdeniz211

Mesajgönderen Sivasli_14 » 11 Şub 2010, 19:34

Bizim Tercihimiz Türkçe Paylaşımlar Ve 'Eski Albümler' Uzelli Minareci Türküola Firmalarından Çıkmış Kasetleri Paylaşmak İstiyoruz.

Yeni Her Yerde,Eskiler İse Sadece Bizde Olsun İstiyoruz ;)

ÖzKaN

Resim

Www.VarBiraz.Net
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin

Mesajgönderen basaran64 » 12 Şub 2010, 20:02

merhaba size yardımcı olmak istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilemiyorum kendime ait bir cok müzik albümleri var yaklaşık 2000 albüm saygılarımla
basaran64

Mesajgönderen Sivasli_14 » 12 Şub 2010, 21:26

basaran64 yazdı:merhaba size yardımcı olmak istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilemiyorum kendime ait bir cok müzik albümleri var yaklaşık 2000 albüm saygılarımla

dosya-upload-rapid-uyelik-dosya-indirme-t393.html Okuyarak Paylaşım Yapabilirsiniz.

Kösedeki Yesil Yerlere Basip Büyültün Ve Paylasin.

ÖzKaN

Resim

Www.VarBiraz.Net
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin

Mesajgönderen dursun03 » 19 Şub 2010, 22:07

selam sivasli_14 arkadasim bende isterdim paylasmayi fakat bende olanlar zeten sizin sayenizde olan albümler ayni seyleri paylasmak nasil olur bilmiyorum ama sizleri kutluyorum bu güzel paylasimlari yaptiginiz icin tesekürler
dursun03
Banlı Üye
Banlı Üye

Sonraki

Dön Hoş Geldiniz

Kimler çevrimiçi

Kayıtlı kullanıcılar: erdogani, Google [Bot], ibo79