Şerefsizin Biri Linklerimi Şikayet Ediyor!!!

Lüzumsuz Herşey...!!!

Mesajgönderen Sivasli_14 » 28 Eyl 2009, 15:17

Selamun Aleyküm Arkadaşlar

Upload Ettiğim Serileri Bir Şerefsiz Şikayet Ediyo Ve Siliniyor Anlıyamıyorum Ben Böyle Şerefsizleri Yaw Çekemiyorlar Sitemizi Ve Şikayet Ediyorlar Ama Kim Olduğunu Ben Tahmin Ediyorum.Onun Olduğu Kesinlik Kazanırsa Ben Ona Yapacağımı Biliyorum Allah'ınızdan Bulun Şerefsizler..
Toprağımızın Üstünde Şerefsiz Yaşamaktansa,Toprağın Altında Yatmayı Şeref Sayarız...

ÖzKaN

Resim

Www.VarBiraz.Net
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin

Günlük: Günlüğü Görüntüle (3)

Mesajgönderen meliksah » 01 Eki 2009, 12:10

o şerefsizin allah belasını versin bir işi yapmasını beceremeyen insanlar becerikli insanları çekemezler yaptığı işi eleştirirler kafana takma gönlümüzde yerin var
meliksah

Mesajgönderen XézaL » 01 Eki 2009, 12:55

Her Forumda Her Board da Rapidshare LinkLerinde ayni sorun var..
Bir kisinin isi degiL. AdamLar bot kurup siteLerideki Acik LinkLeri otomatik ihbara bagLiyorLar. AsLinda burasi gibi gizLi Link kuLLanan forumLar da otomatik ihbar mümkün degiL, ama sorun o ki, LinkLeriniz buradaki kuLLaniciLar tarafindan ALinti yapiLip baska yerde acik sunuLuyor veya kendiniz gizLi Link oLmayan yerLerde sunuyorsaniz oraLardan kaynakLanabiLir. BeLa okumaninda buna hic bir faydasi yok :)

Tek care www.stealth.to veya www.linksave.in gibi koruma siteLerinden rapidshare e yönLendirme yapmakta. Lix.in veya 1kh.de gibi siteLerde Link koruyordu ama onLari dahi CözdüLer artik bir ise yaramaz oLdu... digerLeri ne kadar dayanir biLemem..

ALLAH upLoadcuLara koLayLik ve sabir versin...
XézaL

Mesajgönderen iborotti » 01 Eki 2009, 23:06

senin emeğine sağlık,sayende yeni sesler öğrenip aldığım kaset sayısı 30 dan fazla bu kişileride kınamak düşüyor
iborotti

Mesajgönderen yuxell » 05 Eki 2009, 23:46

Diğer sitelerde de aynı sorun var.Herkes birbirinden şüpheleniyor.Tahminim MESAM ve MÜYAP gibi derneklerin bunu yaptığıdır.
yuxell

Mesajgönderen marmara41 » 06 Eki 2009, 01:18

Ozkan kardesim benim linkleride silmisler birisede beni sikayet etmis yada linkleri vermis kiskananlar var paylasim icin ugrasiyoruz adamalr baska dertleri yok ta sikayet ediyorlar
marmara41
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Dön Çöp Tenekesi

Kimler çevrimiçi

Kayıtlı kullanıcılar: erdogani, Google [Bot], Herkimse, ibo79, MSN [Bot]