Selamun Aleyküm Arkadaşlar
Upload Ettiğim Serileri Bir Şerefsiz Şikayet Ediyo Ve Siliniyor Anlıyamıyorum Ben Böyle Şerefsizleri Yaw Çekemiyorlar Sitemizi Ve Şikayet Ediyorlar Ama Kim Olduğunu Ben Tahmin Ediyorum.Onun Olduğu Kesinlik Kazanırsa Ben Ona Yapacağımı Biliyorum Allah'ınızdan Bulun Şerefsizler..
Şerefsizin Biri Linklerimi Şikayet Ediyor!!!
6 mesaj
• 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

-

Sivasli_14 - Site Admin

- Günlük: Günlüğü Görüntüle (3)
o şerefsizin allah belasını versin bir işi yapmasını beceremeyen insanlar becerikli insanları çekemezler yaptığı işi eleştirirler kafana takma gönlümüzde yerin var
- meliksah
Her Forumda Her Board da Rapidshare LinkLerinde ayni sorun var..
Bir kisinin isi degiL. AdamLar bot kurup siteLerideki Acik LinkLeri otomatik ihbara bagLiyorLar. AsLinda burasi gibi gizLi Link kuLLanan forumLar da otomatik ihbar mümkün degiL, ama sorun o ki, LinkLeriniz buradaki kuLLaniciLar tarafindan ALinti yapiLip baska yerde acik sunuLuyor veya kendiniz gizLi Link oLmayan yerLerde sunuyorsaniz oraLardan kaynakLanabiLir. BeLa okumaninda buna hic bir faydasi yok
Tek care www.stealth.to veya www.linksave.in gibi koruma siteLerinden rapidshare e yönLendirme yapmakta. Lix.in veya 1kh.de gibi siteLerde Link koruyordu ama onLari dahi CözdüLer artik bir ise yaramaz oLdu... digerLeri ne kadar dayanir biLemem..
ALLAH upLoadcuLara koLayLik ve sabir versin...
Bir kisinin isi degiL. AdamLar bot kurup siteLerideki Acik LinkLeri otomatik ihbara bagLiyorLar. AsLinda burasi gibi gizLi Link kuLLanan forumLar da otomatik ihbar mümkün degiL, ama sorun o ki, LinkLeriniz buradaki kuLLaniciLar tarafindan ALinti yapiLip baska yerde acik sunuLuyor veya kendiniz gizLi Link oLmayan yerLerde sunuyorsaniz oraLardan kaynakLanabiLir. BeLa okumaninda buna hic bir faydasi yok
Tek care www.stealth.to veya www.linksave.in gibi koruma siteLerinden rapidshare e yönLendirme yapmakta. Lix.in veya 1kh.de gibi siteLerde Link koruyordu ama onLari dahi CözdüLer artik bir ise yaramaz oLdu... digerLeri ne kadar dayanir biLemem..
ALLAH upLoadcuLara koLayLik ve sabir versin...
- XézaL
senin emeğine sağlık,sayende yeni sesler öğrenip aldığım kaset sayısı 30 dan fazla bu kişileride kınamak düşüyor
- iborotti
Diğer sitelerde de aynı sorun var.Herkes birbirinden şüpheleniyor.Tahminim MESAM ve MÜYAP gibi derneklerin bunu yaptığıdır.
- yuxell
Ozkan kardesim benim linkleride silmisler birisede beni sikayet etmis yada linkleri vermis kiskananlar var paylasim icin ugrasiyoruz adamalr baska dertleri yok ta sikayet ediyorlar
- marmara41
- Süper Moderatör

6 mesaj
• 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Kimler çevrimiçi
Kayıtlı kullanıcılar: erdogani, Google [Bot], Herkimse, ibo79, MSN [Bot]