[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/marcovo/hideBBcode/event/listener.php on line 614: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable Ferdi Tayfur - Albümleri (320 Kbps) - Sayfa 4 - VarBiraZ!NeT
İÇİMDE BİR HİS VAR (15 ESERLİ TAM HALİ) (REMASTERED)
!
Mesaj kısım: skandiyum
Bu albüm , Türk müzik tarihinin en güzel albümüdür. *bana göre* Her seferinde hayranlıkla dinlerim. O yüzden uzun süredir yaptığım araştırmalar neticesinde "Ferdifon"dan yayınlanan Kaset Plak Cd'lerde problem olduğunu tespit ettim. Ve yaklaşık 2-3 haftadır albüm üzerinde çalışıyorum. Neredeyse kusursuz hâle getirdim. Robotlaşma problemini de çözdüm. Paylaştığım albüm, yedek eserleri ile beraber tam halidir. Elimdeki en kaliteli kayıtları sayfaya, sizlerin huzuruna sunuyorum. İnşallah beğenirsiniz. Keyifli dinlemeler.
Eser Listesi:
Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
Tüm rar şifrelerim skandiyum-varbiraz.net
"Seninki gönül oyunu, şu halime baksana" -Ferdi Tayfur
Kurtuldum — söz: Ahmet Selçuk İlkan / müzik: Ferdi Tayfur
Yaşlı Gözlerle — söz: Makbule Tatlıyay / müzik: Haydar Tatlıyay
Benim Hayatım — söz ve müzik: Cengiz Tekin
Herkes Öğrensin — söz: Ali Tekintüre / müzik: Mustafa Sayan
Herşeyim Sensin — söz: Lütfi Yılmaz / müzik: Mustafa Sayan
Durdurun Dünyayı — söz ve müzik: Ferdi Tayfur
Boynu Büküğüm — söz ve müzik: Ferdi Tayfur
Bir Damla Ateş — söz ve müzik: Timur Alpsakarya
Tiryakiyim Ben — söz: Ali Tekintüre / müzik: Mustafa Sayan
Remastered
Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
Orijinal Plak Kayıtları (Oynanmamış Hali)
Gizli Mesaj
Albüm Kapakları
Gizli Mesaj
Tüm rar şifrelerim skandiyum-varbiraz.net
"Seninki gönül oyunu, şu halime baksana" -Ferdi Tayfur