VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığımız Bergen uzunçaları nihayet siz dinleyicileriyle buluşuyor.

Bergen - Şikayetim Var (Uzelli LongPlay) 2022

Albüm tanıtımları, sanatçı biyografileri , albüm yorumları..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
yldrm_43
Emektar Üye
Mesajlar: 947
Kayıt: 15 Ağu 2020, 19:31
Başlıklar: 653
Teşekkür Etti  : 1
Teşekkür Aldı  : 4728
İletişim:

Uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığımız Bergen uzunçaları nihayet siz dinleyicileriyle buluşuyor. Bu özel albüm ilk yayınladığı tarihten 40 yıl sonra yeniden raflarda!

Fiziki sınırlar nedeniyle plak formatı kısıtlı kayıt taşıyabilmektedir. Bu nedenle dijital ortamda sunduğumuz kayıtların tümüne yer vermek imkan dahilinde değil. Plak On şarkıdan oluşmaktadır.

Boşanmalarını kabul edemeyen tacizci eski kocasının, kiralık bir katil tarafından yüzüne nitrik asit atılmasıyla hayatı alt üst olan Bergen'in. Uzun ve sancılı tedavi sürecini tamamlayan Bergen, kendisine ilk stüdyo albümü "Şikayetim Var" ile karşılık verdi. 1989'da belalı eski kocası tarafından silahla öldürülünceye kadar peş peşe çıkardığı albümlerle gönüllerde taht kurdu. Türk arabesk müziğinin kraliçesi olarak anılan Bergen, halk karşısında bir simge haline geldi. Kadınlara karşı şiddet. Hem görsel hem de işitsel olarak büyük bir emek harcayarak remaster edip yeniden piyasaya sürdüğümüz albüm, Uzelli kalitesiyle ilk kez LP formatında.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Dikkat!
paylaşmış olduğum albümleri siz değerli forum üyelerine sunuyorum. Lütfen indirmiş olduğunuz albümleri üçüncü taraf mensup kişilerle ve diğer internet ortamlarında paylaşmayın. Aksi bir durumda Şahsım ve VarBiraZ.NeT olacaklardan sorumlu tutulamaz.

Resim
Kullanıcı avatarı
Redd
Emektar Üye
Mesajlar: 446
Kayıt: 06 Nis 2022, 21:00
Başlıklar: 211
Konum: Ankara
Teşekkür Etti  : 518
Teşekkür Aldı  : 3096

2,3 hafta öncesinde bir tanıdığım ön satışa çıkarmıştı, daha dağıtıma başlandı mı bilmiyorum ama 5-10 kişi bu plağa sahip :) fiyat da 240 TL gibi bir şeydi.
2024 Güncel !
Tüm Dosya Şifrelerim.
► Spoiler’ı Göster
Paylaşılan albümler tanıtım amaçlıdır.
Paylaşımların dijital ortamda paylaşılması durumunda
varbiraz yönetimi ve şahsım sorumlu tutulamaz.
Cevapla

“Müzik Haberleri” sayfasına dön