VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

CHER BELLİVE(CD 320 KB)

Yabancı Ve Remixler..

Moderatör: Karamürselli

Cevapla
Kullanıcı avatarı
bdm
Forum Üyesi
Forum Üyesi
Mesajlar: 123
Kayıt: 30 Mar 2023, 14:44
Başlıklar: 114
Teşekkür Etti  : 21
Teşekkür Aldı  : 119
Yaş: 47

CHER BELLİVE(CD 320 KB)


Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...


PARÇALAR
İnanmak 3:59
Güç 3:56
Kaçak 4:46
Ya Hep Ya Hiçbir Şey 3:57
Yeterince Güçlü 3:43
Dov'è L'Amore 4:18
Kalbimi Geri Al 4:32
Taksi Taksi 5:03
Aşk Oluktur 4:30





Believe, Amerikalı şarkıcı ve aktris Cher'in 22 Ekim 1998'de WEA ve Warner Bros. Records tarafından yayımlanan yirmi ikinci stüdyo albümüdür. Önceki stüdyo albümü It's a Man's World'ün (1995) ticari hayal kırıklığının ardından, plak şirketi onu daha ana akım bir sese geçmek için dans odaklı bir albüm kaydetmeye teşvik etti. Cher, 1998 baharında Londra'daki Dreamhouse Studios'ta İngiliz yapımcılar Mark Taylor ve Brian Rawling ile albüm üzerinde çalışmaya başladı. Albüm, o yılın başlarında ölen eski kocası Sonny Bono'ya ithaf edildi.

Believe, Avrupa disko odaklı stillerden oluşan önceki eserlerinden tam bir müzikal ayrılışı temsil ederken,[1] lirik konuları arasında özgürlük, bireycilik ve ilişkiler yer almaktadır. Albüm, sonunda "Cher etkisi" olarak bilinen Auto-Tune'un kullanımı gibi zamanın yeni teknolojilerinden bazılarını içeriyor. [2] Albüm yayınlandıktan sonra müzik eleştirmenlerinden karışık eleştiriler aldı ve Cher'in vokal performansını övdü, diğerleri ise Auto-Tune'un yüksek miktarını ve genel prodüksiyonunu eleştirdi. 2000 yılında Believe, En İyi Pop Vokal Albüm dalında Grammy Ödülü'ne aday gösterildi.

Ticari olarak, Believe son derece başarılı olduğunu kanıtladı, Billboard 200'de dört numaraya yükseldi ve Amerika Birleşik Devletleri'nde dört milyon kopya sevkiyatı için Amerika Kayıt Endüstrisi Birliği (RIAA) tarafından dört platin sertifika aldı. Albüm Avusturya, Kanada, Danimarka, Almanya, Yunanistan, Yeni Zelanda, Portekiz ve Quebec'in yanı sıra Fransa, İspanya, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri ve diğer birçok uluslararası bölgede ilk onda yer aldı.

Albümden dört single yayınlandı. İlk single'ı "Believe", toplam 21 ülkede listelere girerek şimdiye kadarki en çok satan single'lardan biri oldu ve dünya çapında 10 milyondan fazla kopya sattı. [3] "Strong Enough", albümün ikinci single'ı olarak yayımlandı; ABD ve İngiltere'de sırasıyla 57 ve 5 numaralarına yükseldi. "All or Nothing" ve "Dov'è l'amore" sırasıyla üçüncü ve dördüncü single'lar olarak yayınlandı ve her ikisi de orta derecede başarılı oldu. Believe'i desteklemek için Cher, dördüncü konser turnesi Do You Believe?'e başladı ve bu turne o zamanlar bir kadın sanatçı için şimdiye kadarki en yüksek hasılat yapan turlardan biri oldu.

ŞİFRE:www.varbiraz.net
SİTEDE PAYLAŞMIŞ OLDUGUM TÜM ALBÜMLER BİZZAT KENDİ ARŞİVİMDE BULUNUP SATIN ALINMIŞTIR.ALBÜMLER TANITIM AMAÇLI DİNLEYECEKSEN ALBÜMÜ BEGENDİYSEN ALMALISIN SAYGILARIMLA
Cevapla

“Yabancı & Remix” sayfasına dön