VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!
Premim Üyelikte Sonbahar Kampanyası..
Yunanca Albümler hakkında
-
- Emektar Üye
- Başlıklar: 889
- Teşekkür Etti : 185
- Teşekkür Aldı : 3708
Selam aleyküm Karadeniz Albümler alt bölümü Yunanca Karadeniz Albümler ve Yabancı & Remix alt bölümü Yunanca Yabancı & Remix Albümler adlı kategori bölümüne açarsanız çok makbule geçer ?
-
- Site Admin
- Başlıklar: 4081
- Teşekkür Etti : 1089
- Teşekkür Aldı : 24699
Aleyküm selam CanerDemirci281993,
Önerin için teşekkürler lakin çok fazla hit'i olan bölümler olmadığı için yeni forum açmamıza gerek yoktur. Karadeniz Albümler Ve Yabancı Albümlere sunarsan daha uygun olacaktır.
İlgin için teşekkürler..
Önerin için teşekkürler lakin çok fazla hit'i olan bölümler olmadığı için yeni forum açmamıza gerek yoktur. Karadeniz Albümler Ve Yabancı Albümlere sunarsan daha uygun olacaktır.
İlgin için teşekkürler..
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.
-
- Emektar Üye
- Başlıklar: 889
- Teşekkür Etti : 185
- Teşekkür Aldı : 3708
peki Forumda Kaset firmaları kategori olarak ayrı bölümler açabilirmisin? mümkünseSivasli_14 yazdı: ↑31 Ağu 2023, 15:02 Aleyküm selam CanerDemirci281993,
İlgin için teşekkürler..
örneğin:
Ada Müzik
ASM Müzik
İber Müzik
Karadeniz Müzik Üretim
Senseç Müzik
Cinan Plak/Müzik
-
- Site Admin
- Başlıklar: 4081
- Teşekkür Etti : 1089
- Teşekkür Aldı : 24699
Eğerki elinde bu dediğin firmaların kaliteli kapaklı full albümleri varsa açarız sorun olmaz canerBy_Caner yazdı: ↑01 Oca 2024, 18:27peki Forumda Kaset firmaları kategori olarak ayrı bölümler açabilirmisin? mümkünseSivasli_14 yazdı: ↑31 Ağu 2023, 15:02 Aleyküm selam CanerDemirci281993,
İlgin için teşekkürler..
örneğin:
Ada Müzik
ASM Müzik
İber Müzik
Karadeniz Müzik Üretim
Senseç Müzik
Cinan Plak/Müzik
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,