Ferdi Tayfur - İçimde Bbir His Var (Minareci 4207).jpg
Ferdi Tayfur - İçimde Bir His Var (Minareci 4207) - LP Ön.jpg
Ferdi Tayfur - İçimde Bir His Var (Minareci 4207) - LP Arka.jpg
Ferdi Tayfur - İçimde Bir His Var (Minareci 4207) - LP Plak.jpg
Ferdi Tayfur - İçimde Bir His Var (Minareci 4207) - LP Plak Ayrıntı.jpg
Ferdi Tayfur - İçimde Bir His Var (Minareci 4207) LP
A Yüzü:
İçimde Bir His Var Söz Müzik: Ferdi Tayfur
Sevgiler Çiçek Gibi Söz Müzik: Ferdi Tayfur
Sitem Söz Müzik: Ferdi Tayfur
Neden Söz: Şakir Askan - Müzik: Bayram Şenpınar
Gönlümün Sultanı Söz Müzik: Bayram Şenpınar
B Yüzü:
Ya Benimsin Ya Toprağın Söz Müzik: Ferdi Tayfur
Bir Yabancı Gibi Söz: Ahmet Selçuk İlkan - Müzik: Rıfat Şanlıel
Yüreğin Taş Olsada Söz: Ahmet Selçuk İlkan - Müzik: Mustafa Sayan
Bilmece Söz Müzik: Mustafa Sayan
Saklama Sevdiğini Söz: Günay Cantürk - Müzik: Mustafa Sayan
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son yldrm_43 tarafından 08 May 2023, 22:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Dikkat! paylaşmış olduğum albümleri siz değerli forum üyelerine sunuyorum. Lütfen indirmiş olduğunuz albümleri üçüncü taraf mensup kişilerle ve diğer internet ortamlarında paylaşmayın. Aksi bir durumda Şahsım ve VarBiraZ.NeT olacaklardan sorumlu tutulamaz.
Arabesk_Sever38 yazdı: ↑25 Mar 2023, 22:41
link yok adminim neden..?
çünkü daha paylaşılmadı, albümü tanıtım amaçlı ekledim, plak kaydı gelirse linkide paylaşacağım. zaten forum başlığına dikkatlice bakalım *Paylaşılacak Albümler* formuna konuyu açtım. saygılarımla
Dikkat! paylaşmış olduğum albümleri siz değerli forum üyelerine sunuyorum. Lütfen indirmiş olduğunuz albümleri üçüncü taraf mensup kişilerle ve diğer internet ortamlarında paylaşmayın. Aksi bir durumda Şahsım ve VarBiraZ.NeT olacaklardan sorumlu tutulamaz.
çünkü daha paylaşılmadı, albümü tanıtım amaçlı ekledim, plak kaydı gelirse linkide paylaşacağım. zaten forum başlığına dikkatlice bakalım *Paylaşılacak Albümler* formuna konuyu açtım. saygılarımla