VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!
Kışa Özel Premium Kampanyası...!
Premium Üyelik - Sınırsız İndirme..
-
- Site Admin
- Başlıklar: 4167
- Teşekkür Etti : 1091
- Teşekkür Aldı : 25473
En son Sivasli_14 tarafından 20 Eki 2017, 15:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.
-
- Paylaşımcı Üye
- Başlıklar: 234
- Teşekkür Etti : 539
- Teşekkür Aldı : 2489
slm 1 aylik premium üyelik almak istiyorum mükünse ödemeyi nasil hangi hesaba yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim euro olarak ne kadar yapiyor westeruniondan gönderiyim..
saygilarimla
serkan aranci
saygilarimla
serkan aranci
SaRaNcI
-
- Mp3 Admin
- Başlıklar: 5309
- Teşekkür Etti : 110
- Teşekkür Aldı : 52533
Özel Mesajınıza Bakınız..saranci yazdı:slm 1 aylik premium üyelik almak istiyorum mükünse ödemeyi nasil hangi hesaba yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim euro olarak ne kadar yapiyor westeruniondan gönderiyim..
saygilarimla
serkan aranci
-
- Premium Üye - 24 Aylık
- Başlıklar: 0
- Teşekkür Etti : 270
- Teşekkür Aldı : 1
marhaba kardeş ben daha öncede 3 mesaj göderdin size ama cevap alamadım ben pirumun üye olmak istiyorum 1 yıllık nekadar ve parasını nereye yatırmam lıyım bana cevap yazarsanız sevinirim ben dahaünce de mesaj gönderdin o yüzden alübüm indirdim bithata yapdım sa cok üzürdilerim kusura bak bayın bana bir hesap numarası verir seniz derhal paranızı yatırrım ben kimsenin hakını yemem vekisenin sitesin de alübümün de gözüm yok üyle parasız ben cok arsiv hastası biriyim cok meraklıyım bana bu kunuda yardın ederseniz sevinirim ben KAHRAMAN Maraştan katılıyorum sise kucak dulusu selem ler Maraştan tek rar görüş mek dileğiyle selam lar
-
- Mp3 Admin
Öncelikle Bizim Kimseye Üyelik Satma Gibi Bi Derdimiz Yok..aylin123 yazdı:marhaba kardeş ben daha öncede 3 mesaj göderdin size ama cevap alamadım ben pirumun üye olmak istiyorum 1 yıllık nekadar ve parasını nereye yatırmam lıyım bana cevap yazarsanız sevinirim ben dahaünce de mesaj gönderdin o yüzden alübüm indirdim bithata yapdım sa cok üzürdilerim kusura bak bayın bana bir hesap numarası verir seniz derhal paranızı yatırrım ben kimsenin hakını yemem vekisenin sitesin de alübümün de gözüm yok üyle parasız ben cok arsiv hastası biriyim cok meraklıyım bana bu kunuda yardın ederseniz sevinirim ben KAHRAMAN Maraştan katılıyorum sise kucak dulusu selem ler Maraştan tek rar görüş mek dileğiyle selam lar
Lakin Sizde İndirdiğinizin 10 Da 1'ini Bizlerle Paylaşsanız Sorun Olmayacak.Zaten Premium Üyeliğin Bir Manada Olması Bu Yüzden Bazı Kişiler Yüklemeye Ve Sunmaya Fırsatları Olmadığı İçin Böyle Bir Yöntem Önerdiler Bizde Hosting Ve Site Giderleri İçin Bu Yolu Uygun Gördük.Zaten Ahım Şahım Bir Fiyat Da Yok..
Lütfen Özel Mesajınıza Bakın Gerekli Bilgiler Gönderilmiştir..
Anlayışınız İçin Teşekkürler..
-
- Forumun Dayısı
- Başlıklar: 5565
- Teşekkür Etti : 6862
- Teşekkür Aldı : 11915
3 Aylik Premium üyeliyi satinalmak ve Paypal dan Euro olarak ödemek istiyorum. Lütfen yardimci olurmusunuz.
Dikkat!
Paylasmis oldugum ve sizlerin indirmiş olduğunuz albümleri üçüncü taraf mensup kişilerle ve diğer internet ortamlarında paylaşmayın. Aksi bir durumda Şahsım ve VarBiraZ.NeT olacaklardan sorumlu tutulamaz. Albümler sadece tanitim amaclidir.
Paylasmis oldugum ve sizlerin indirmiş olduğunuz albümleri üçüncü taraf mensup kişilerle ve diğer internet ortamlarında paylaşmayın. Aksi bir durumda Şahsım ve VarBiraZ.NeT olacaklardan sorumlu tutulamaz. Albümler sadece tanitim amaclidir.
-
- Mp3 Admin
Aleyküm Selam,yükselkozan yazdı:selamlar hemşerim ben 1 aylık premium üye olmak istiyorum .nasıl olacağım .bilgi verirseniz sevinirim .bende sivaslıyım bu arada .saygılarımla..
Gerekli Bilgiler Özel Mesaj Olarak Gönderildi..
-
- Forum Üyesi
- Başlıklar: 1
- Teşekkür Etti : 2
- Teşekkür Aldı : 1
Bugün paypal ile gönderdim ödemeyi ve aksama Premium üyeligim acilmis.. Tesekkürler. Yalniz bir sorum olacak, Yeni albümler bölümündeki müzik linklerini tesekkür butonuna basmama ragmen göremiyorum, yardimci olursaniz sevinirim.
-
- Site Admin
- Başlıklar: 4167
- Teşekkür Etti : 1091
- Teşekkür Aldı : 25473
Yukarıdaki Premium Üyelik Listesinde Ve Sitemizde Yeni Albüm Sunumu Yoktur (Link) Olarak.. Listede Ne Var İse Gizli Linkler Açık Olarak Görüntüleyebilirsiniz..divane82 yazdı:Bugün paypal ile gönderdim ödemeyi ve aksama Premium üyeligim acilmis.. Tesekkürler. Yalniz bir sorum olacak, Yeni albümler bölümündeki müzik linklerini tesekkür butonuna basmama ragmen göremiyorum, yardimci olursaniz sevinirim.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,