VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Premium Üyelik : Sınırsız İndirme...

Mete Artun - Albümleri

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
DadaS
Mp3 Admin
Başlıklar: 2538
Teşekkür Etti  : 29008
Teşekkür Aldı  : 6556

Mete Artun - Albümleri
-----------------------------------
Tepe.jpg
2008 - Mete Artun - The Dome - Seyhan Müzik
2008 - Mete Artun - Uyu Bebeğim Uyu (Sleep My Baby Sleep) - Jet Plak Kaset
2021 - Mete Artun - Maya - Ahenk Müzik
2021 - Mete Artun - Türkülerle Yaşamak - Mona Müzik
2022 - Mete Artun - Maya, Vol. 2 - Ahenk Müzik

Kapak.jpg

2008 - Mete Artun - The Dome - Seyhan Müzik

01. Mete Artun - Sarı Gelin
02. Mete Artun - Fırat
03. Mete Artun - Aygız
04. Mete Artun - Çanakkale İçinde
05. Mete Artun - İki Keklik
06. Mete Artun - Gesi Bağları
07. Mete Artun - Daşlı Gala

Kapak.jpg

2008 - Mete Artun - Uyu Bebeğim Uyu (Sleep My Baby Sleep) - Jet Plak Kaset

01. Mete Artun - Hoşgeldin Dünyaya
02. Mete Artun - Annemin Ninnisi
03. Mete Artun - Jeux d'enfants
04. Mete Artun - Benim Pamuk Yatağım
05. Mete Artun - Tatlı Rüyalar
06. Mete Artun - Barcorolle
07. Mete Artun - Kiraz Kuşu
08. Mete Artun - Fındıkkıran
09. Mete Artun - Bu Küçük Dünya
10. Mete Artun - Jingle Bells
11. Mete Artun - Küçük Prens
12. Mete Artun - Uyku Treni

Kapak.jpg

2021 - Mete Artun - Maya - Ahenk Müzik

01. Mete Artun - Küstürdüm Barışamam (Enstrümantal)
02. Mete Artun - Derdinden Del Oldum (Enstrümantal)
03. Mete Artun - Gitme Turnam (Enstrümantal)
04. Mete Artun - Odam Kireç Tutmuyor (Enstrümantal)
05. Mete Artun - Pınar Başından Bulanır (Enstrümantal)
06. Mete Artun - Köprüden Geçti Gelin (Enstrümantal)
07. Mete Artun - Ordu'nun Dereleri (Enstrümantal)
08. Mete Artun - Suda Balık Yan Gider (Enstrümantal)
09. Mete Artun - Arda Boyları (Enstrümantal)
10. Mete Artun - Eskisi Gibi (Enstrümantal)
11. Mete Artun - Gesi Bağları (Enstrümantal)
12. Mete Artun - Kara Tren Gelmez Mola (Enstrümantal)
13. Mete Artun - Yardan Ayrılanın Türküsü (Enstrümantal)
14. Mete Artun - Göçmen Kızı (Enstrümantal)
15. Mete Artun - Ruhumun Dalgaları (Enstrümantal)
16. Mete Artun - Yare (Enstrümantal)
17. Mete Artun - Bitlis'te Beş Minare

Kapak.jpg

2021 - Mete Artun - Türkülerle Yaşamak - Mona Müzik

01. Mete Artun - Fırat Ağıt'ı
02. Mete Artun - Gesi Bağları
03. Mete Artun - Tatlı Dillim
04. Mete Artun - Turnalar_Bahar Gözlüm
05. Mete Artun - Yar Demedin
06. Mete Artun - Urfanın Etrafı
07. Mete Artun - Ela Gözlüm
08. Mete Artun - Kirvem
09. Mete Artun - Oy Dağlar
10. Mete Artun - Acem Kızı
11. Mete Artun - Hazar
12. Mete Artun - Sivas Elleri

Kapak.jpg

2022 - Mete Artun - Maya, Vol. 2 - Ahenk Müzik

01. Mete Artun - Dağlar
02. Mete Artun - Bahçelerde Mor Meni
03. Mete Artun - Hapishane Şarkısı
04. Mete Artun - İstek
05. Mete Artun - Mayıs

Şifre: varbiraz.net

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
"90's..""
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4217
Teşekkür Etti  : 1172
Teşekkür Aldı  : 26320

# Üretim 2024-09-28 21:38:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.Com,Net

Resim

Mete Artun - Albümleri
----------------------------------------------------------------------
<Mete Artun - Maya>
<Mete Artun - Maya 2>
<Mete Artun - Türkülerle Yaşamak>
<Mete Artun - Uyu Bebeğim Uyu (Sleep My Baby Sleep)>
<Metin Yılmaz & Mete Artun - Türküler Söyledim Sana 2>
<Murat Dağlı & Mete Artun - Sufi Ney-Piano (Turkish Mysticism Sounds)>

Albüm İçerikleri

Kod: Tümünü seç

Murat Dağlı & Mete Artun - Sufi Ney-Piano (Turkish Mysticism Sounds)            
d:\0\1\M.A\Mete Artun - Maya\                                         
Thumbs                                                                          
Mete Artun - Maya                                                               
Mete Artun - Arda Boyları                                                       
Mete Artun - Bitliste Beş Minare (feat. Metin Yılmaz)                           
Mete Artun - Derdinden Del Oldum                                                
Mete Artun - Eskisi Gibi                                                        
Mete Artun - Gesi Bağları                                                       
Mete Artun - Gitme Turnam                                                       
Mete Artun - Göçmen Kızı                                                        
Mete Artun - Kara Tren Gelmez M'ola                                             
Mete Artun - Köprüden Geçti Gelin                                               
Mete Artun - Küstürdüm Barışamam                                                
Mete Artun - Odam Kireç Tutmuyor                                                
Mete Artun - Ordu'nun Dereleri                                                  
Mete Artun - Pınar Başından Bulanır                                             
Mete Artun - Ruhumun Dalgaları                                                  
Mete Artun - Suda Balık Yan Gider                                               
Mete Artun - Yardan Ayrılanın Türküsü                                           
Mete Artun - Yare                                                               
Alemin Kralı Www.VarBiraZ.NeT                                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan.... .                                     
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan....                                       
d:\0\1\M.A\Mete Artun - Maya 2\                                       
Thumbs                                                                          
Mete Artun - Maya 2                                                             
Mete Artun - Dağlar                                                             
Mete Artun - Hapishane Şarkısı                                                  
Mete Artun - Mayıs                                                              
Mete Artun - Çocuklar Gibi                                                      
Mete Artun - İstek                                                              
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\1\M.A\Mete Artun - Türkülerle Yaşamak\                           
Thumbs                                                                          
Mete Artun - Türkülerle Yaşamak                                                 
Mete Artun - Acem Kızı                                                          
Mete Artun - Ela Gözlüm                                                         
Mete Artun - Fırat Ağıt'ı                                                       
Mete Artun - Gesi Bağları                                                       
Mete Artun - Hazar                                                              
Mete Artun - Kirvem                                                             
Mete Artun - Oy Dağlar                                                          
Mete Artun - Sivas Elleri                                                       
Mete Artun - Tatlı Dillim                                                       
Mete Artun - TurnalarBahar Gözlüm                                               
Mete Artun - Urfanın Etrafı                                                     
Mete Artun - Yar Demedin                                                        
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\1\M.A\Mete Artun - Uyu Bebeğim Uyu (Sleep My Baby Sleep)\        
Thumbs                                                                          
Mete Artun - Uyu Bebeğim Uyu (Sleep My Baby Sleep)                              
Mete Artun - Annemin Ninnisi                                                    
Mete Artun - Barcorolle                                                         
Mete Artun - Benim Pamuk Yatağım                                                
Mete Artun - Bu Küçük Dünya                                                     
Mete Artun - Fındıkkıran                                                        
Mete Artun - Hoşgeldin Dünyaya                                                  
Mete Artun - Jeux d'enfants                                                     
Mete Artun - Jingle Bells                                                       
Mete Artun - Kiraz Kuşu                                                         
Mete Artun - Küçük Prens                                                        
Mete Artun - Tatlı Rüyalar                                                      
Mete Artun - Uyku Treni                                                         
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\1\M.A\Metin Yılmaz & Mete Artun - Türküler Söyledim Sana 2\      
Thumbs                                                                          
Metin Yılmaz & Mete Artun - Türküler Söyledim Sana 2                            
Metin Yılmaz - Garip                                                            
Metin Yılmaz - Gel Gör Beni Aşk Neyledi                                         
Metin Yılmaz - Gesi Bağları                                                     
Metin Yılmaz - Gitme Turnam                                                     
Metin Yılmaz - Gule Uyan Sabahtır                                               
Metin Yılmaz - Küstürdüm Barışamam                                              
Metin Yılmaz - Yardan Ayrılanın Türküsü                                         
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\1\M.A\Murat Dağlı & Mete Artun - Sufi Ney-Piano (Turkish Mysticis
Murat Dağlı & Mete Artun - Sufi Ney-Piano (Turkish Mysticism Sounds)            
Murat Dağlı - Aşkın Denizi                                                      
Murat Dağlı - Bana Seni Gerek Seni                                              
Murat Dağlı - Deli Gönül                                                        
Murat Dağlı - Dertli                                                            
Murat Dağlı - Dost Bize                                                         
Murat Dağlı - Dosta Gidelim                                                     
Murat Dağlı - Garip Ötmüş Bülbül                                                
Murat Dağlı - Gel Gör Beni Aşk Neyledi                                          
Murat Dağlı - Gül Yüzüne                                                        
Murat Dağlı - Hak İçin                                                          
Murat Dağlı - Sarı Çiçek                                                        
Murat Dağlı - Şol Cennetin Irmakları           

Şifre - www.varbiraz.net

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“K - L - M - N” sayfasına dön