Hocam selamlar, üyelik fiyatlarına baktımda gerçekten çok fazla geldi bana. 2017 de "Zaten Ahım Şahım Bir Fiyat Da Yok.."
yazmışsınız sanırım o zamanlar fiyatlar böyle değildi.
VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!
Premium Üyelik - Sınırsız İndirme İçin Tıkla..
Premium Üyelik - Sınırsız İndirme..
- Sivasli_14
- Site Admin
- Başlıklar: 4364
- Teşekkür Etti : 1186
- Teşekkür Aldı : 28702
- İletişim:
Aleyküm selam,
Yine ahım şahım fiyatlar yok ki ? 4 kisilik bir aile dışarı çıksa yemek yese birşeyler içse fiyat bu kadar gelir. Ayrıca CD/Kaset fiyatlarından haberiniz yok sanırım. Sitede yaklaşık olarak 5 TB Yakın müzik bulunmaktadır. Az bile yazılmıştır. Sitenin senelik gideri ve üyeliklerle alınan CD/Kasetleri hiç saymıyorum bile. Tabiki illaki almak zorunda değilsiniz. Paylaşım yaparakta sitemizdeki her bölümden sınırsız faydalanabilirsiniz...
Yorumunuz için yinede teşekkürler.
İyi geceler dileriz.
Yine ahım şahım fiyatlar yok ki ? 4 kisilik bir aile dışarı çıksa yemek yese birşeyler içse fiyat bu kadar gelir. Ayrıca CD/Kaset fiyatlarından haberiniz yok sanırım. Sitede yaklaşık olarak 5 TB Yakın müzik bulunmaktadır. Az bile yazılmıştır. Sitenin senelik gideri ve üyeliklerle alınan CD/Kasetleri hiç saymıyorum bile. Tabiki illaki almak zorunda değilsiniz. Paylaşım yaparakta sitemizdeki her bölümden sınırsız faydalanabilirsiniz...
Yorumunuz için yinede teşekkürler.
İyi geceler dileriz.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.